У "Таврії В" показали наслідки ракетного удару "Іскандером" по Одесі: відео

У "Таврії В" показали наслідки ракетного удару "Іскандером" по Одесі: відео. || Фото: скріншот відео

У "Таврії В" показали жахливі наслідки сьогоднішнього ракетного удару "Іскандером" по Одесі. Було зруйновано 24225 квадратних метрів складських приміщень цієї мережі супермаркетів. Про це повідомили у пресслужбі відомства.

Нагадаємо, що на місці влучення сталася пожежа, яку загасили. Постраждали чотири особи.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Пожежа, яка лютувала близько чотирьох годин, була локалізована близько 12:00 силами фахівців державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"На складі ніколи не було боєприпасів, зброї та снарядів. Він використовувався виключно для потреб супермаркетів Таврія В. Там зберігалися всі продукти, продовольчі та непродовольчі товари – все необхідне для комфортного повсякденного життя громадянських українців", – повідомили у магазині.

[telegram post="vgorode_odessa/95022" desc=""]

В Одесі внаслідок ранкового ракетного удару російської армії пошкоджено 90 квартир у двох житлових будинках.

Станом на 16.00 зафіксовано пошкодження у 90 квартирах. Усім постраждалим, чиї квартири пошкоджені вибуховою хвилею, за встановленою процедурою буде надано матеріальну допомогу на відновлення вікон та дверей. Також працівники Хаджибейської райадміністрації на місці надають консультації щодо збору документів на отримання компенсації за державною програмою єВідновлення.

Раніше ми повідомляли про те, що у "Таврії В" прокоментували ранковий ракетний удар по їхньому складу в Одесі. Засновник мережі Борис Музальов заявив, що на його складі ніколи не було зброї, ракет, снарядів.

Последние новости