Забудовник Ківан виграв суд проти мера Одеси за позовом про захист честі та гідності

Забудовник Ківан виграв суд проти мера Одеси за позовом про захист честі та гідності. || Фото: france24.com

Суд Одеси задовольнив позов власника компанії KADORR Аднана Ківана до мера Одеси Геннадія Труханова у справі про захист честі та гідності. Тепер Труханов має вибачитись перед відомим забудовником. Про це йдеться у рішенні Київського районного суду Одеси.

Так, справу відкрили ще 2022 року. Тоді Труханов звинуватив Ківана у спробі монополізувати одеський ринок будівництва та засудив подарунок у вигляді пентхауса екс-губернатору Михайлу Саакашвілі. Ківан вимагав визнати цю інформацію недостовірною і такою, що ганьбить його честь, гідність і ділову репутацію.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"В Одесі йде постійна боротьба. Один із тих, хто хотів монополізувати ринок будівництва – Аднан Ківан, він завжди за це боровся. Ви бачите це за написом KADORR: замість 15 тисяч квадратних метрів збудовано 45 тисяч квадратних метрів, і Саакашвілі підписав документи про виділення цієї ділянки, будучи губернатором Одеської області. Після цього, як тільки збудували будинок, у пентхаусі він відзначив своє новосілля і показав це на всю країну", – заявляв Геннадій Труханов.

Суддя визнала це твердження міського голови Одеси неправдивими і зобов'язала його спростувати його не пізніше як через п'ять днів після набрання рішенням законної сили. Також мер Одеси має сплатити судовий збір у розмірі 1816 гривень та покрити витрати на експертизу у розмірі 13,6 тисячі гривень.

Последние новости