У ОК "Південь" прокоментували масові підпали авто військових в Одесі

У ОК "Південь" прокоментували масові підпали автівок в Одесі. || Фото: facebook.com/TROPIVDEN

У регіональному управлінні Сил ТрО "Південь" прокоментували масові підпали автомобілів військових в Одесі.

За їхньою версією, з метою дестабілізації ситуації в Україні та посилення панічних настроїв, російські спецслужби останнім часом зосередили свої зусилля на вербуванні українців, пропонуючи їм гроші за підпал автомобілів українських військових, волонтерів та звичайних громадян. Такі випадки вже неодноразово траплялися в Одесі. Правоохоронці затримали кілька злочинців, які зазнають суворої кримінальної відповідальності.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Військові зазначають, що для досягнення своєї мети ворог найчастіше намагається залучити осіб із кримінального середовища, підлітків із неблагонадійних сімей та інших осіб, які бажають отримати легкі гроші. Втім, деякі навіть не усвідомлюють, що своїми діями сприяють терористичній діяльності Росії та тяжкі злочини. Куратори із ФСБ переконують, що відповідальність за їхні дії буде суто формальною.

Цей злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до десяти років.

"Нагадуємо! У разі звернення до вас чи ваших рідних чи знайомих будь-кого з пропозицією підпалити авто чи майно, потрібно негайно повідомити правоохоронні органи. Це можна зробити навіть анонімно. Проведіть відповідні бесіди в сім'ях, щоб убезпечити дітей від біди.
Знайте, ворог поруч і він підступний, Росія має на меті посіяти хаос, паніку, зруйнувати наші міста та села! Сприяти ворогові – тяжкий злочин!” – йдеться у зверненні.



Усі фото: facebook.com/TROPIVDEN

Последние новости