В Одесі спіймали палія автомобіля військового: йому заплатили менше ніж 1000 гривень

В Одесі спіймали палія автомобіля військового: йому заплатили менше ніж 1000 гривень. || Фото: od.npu.gov.ua

В Одесі поліцейські затримали палія автомобіля військового. Він отримав за підпал 937 гривень. Про це повідомляє пресслужба Нацполіії Одеської області.

Місцевий мешканець "працював" на замовлення, за яке отримав не обіцяні 80 тисяч гривень, а менше 1000 на квиток до Києва та запрошення на нову "роботу". Кому належало авто, він нібито не знав.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вночі 23 червня в Пересипському районі Одеси 28-річний зловмисник облив легкозаймистою рідиною і підпалив припаркований у дворі Mercedes-Benz, який належав військовій будівлі. Гарячий автомобіль він сфотографував, щоб відправити підтвердження виконаного завдання замовнику, і втік.

Пожежу загасили пожежники, яких викликали місцеві мешканці. Внаслідок події, на щастя, ніхто не постраждав.

Як виявилося, у березні нардеп був засуджений за угоди з наркотиками, за що суд стягнув з нього 17 тисяч гривень штрафу, а нині є фігурантом трьох кримінальних проваджень, започаткованих за фактом незаконного поводження зі зброєю, придбання наркотиків та крадіжку телефону.

До підпалу, кількома місяцями раніше, він самовільно залишив військову частину, де ніс службу на заклик, і вчинив ще низку злочинів, серед яких угоди з наркотиками, незаконне поводження з холодною зброєю та крадіжку.

Слідчі повідомили правопорушника про підозру у скоєнні всіх цих злочинів та взяли під варту. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в сумі 605 тисяч гривень. Наступні десять років він може провести за ґратами.





Усі фото та відео: od.npu.gov.ua

Последние новости