Понад два роки у полоні: на Одещину повернулися четверо захисників Зміїного

Понад два роки у полоні: на Одещину повернулися четверо захисників Зміїного. || Фото: facebook.com/SouthernBorderUkraine

На Одещину повернулися четверо захисників Зміїного, які понад два роки були у полоні. Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України. 

Так, після лікування та реабілітації захисники нарешті повернулися додому до своїх рідних та близьких. Обмін полоненими відбувся 31 травня і вже за півтора місяця герої прибули на рідну землю. За цей час прикордонники пройшли необхідний курс медичного та психологічного супроводу на базі санаторіїв, щоб якнайшвидше повернутися до повноцінного життя та професійних обов'язків.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Урочиста зустріч Геннадія Корнієнка, Сергія Бушинкіна, Марка Девущака та Сергія Тушенка відбулася 17 липня на Ізмаїльській землі. Героїв зустрічали прикордонники, родичі, городяни та влада з квітами, прапорами та патріотичними вигуками.

"Дуже раді їхньому поверненню до нас, у нашу прикордонну сім'ю. Вони приклад справжніх героїв, які з великою відданістю та честю захищали нашу країну. Чекаємо на повернення всіх наших захисників, щоб разом продовжувати боротися за нашу Перемогу!", – підкреслив підполковник Віктор Сапунжі.



Усі фото : facebook.com/SouthernBorderUkraine

Последние новости