В Одесі співробітника ТЦК прокотили на капоті: офіційний коментар

В Одесі співробітника ТЦК прокотили на капоті офіційний коментар. || Фото: t.me/xydessa

В Одеському обласному ТЦК та СП прокоментували відео, що з'явилося у мережі, де їхнього співробітника прокотили на капоті.

У відомстві зазначили, що інцидент стався у Хаджибейському районі, де водій відмовився надати документи, що підтверджують особу та військово-облікові документи, та продовжив рух.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В результаті він завдав травм військовослужбовцю, який після бойових поранень на фронті, проходить службу в ТЦК та СП. Потерпілий уже дав свідчення.



Відео: t.me/xydessa

 

Нагадаємо, що раніше поліція оштрафувала чоловіка, який вчинив бійку з військовим та ображав усіх військовослужбовців ЗСУ на вулиці Бабеля в Одесі. На нього склали адмінпротокол за хуліганство. Санкція статті передбачає штраф у розмірі від трьох до семи неоподатковуваних мінімальних доходів. Як виявилося, після інциденту військовий написав заяву до поліції та СБУ.

Конфлікт стався 22 липня. Відео з інцидентом опублікував блогер та громадський активіст Дем'ян Ганул. На цих кадрах чоловік російською мовою негативно висловлюється про українську мову, а також влаштовує бійку через татуювання військового нібито зі свастикою. Після короткої словесної суперечки чоловік почав лізти в бійку, дістав ножа і погрожував військовим вбивством. Також стверджував, що незабаром усі українські військові загинуть.

Последние новости