Ізмаїльський район знову атакували безпілотники: постраждали двоє людей (оновлено)

Ізмаїльський район знову атакували безпілотники: уламки пошкодили приватний будинок, постраждали двоє людей. || Фото: facebook.com/izmail.rda

Вночі 25 липня ворог другу ніч поспіль вдався до обстрілу півдня Одеської області за допомогою "шахедів". Про це повідомляє пресслужба Одеської ОВА.

Під ударом знову опинився Ізмаїльський район. Внаслідок обстрілу сталася часткова руйнація адміністративної будівлі з подальшим займанням. Співробітники ДСНС оперативно ліквідували пожежу.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також внаслідок падіння уламків на приватний будинок постраждали двоє людей. Одна людина потрапила до лікарні до медзакладу у стані середньої тяжкості. Лікарі надають усю необхідну допомогу.

Правоохоронці фіксують наслідки чергового злочину росіян проти цивільного населення на Одещині.

В Ізмаїльській районній державній адміністрації повідомили, що обстріл Вилкового проводився 11 дронами-камікадзе.

Зазначимо, що повітряна тривога на Одещині була оголошена о 00:08. У Повітряних Силах ЗС України попередили, що БПЛА з акваторії Чорного моря летять у напрямку Ізмаїльського району Одеської області. За кілька хвилин військові додали, що зафіксували у Березівському районі Одеської області "Шахеди", що рухаються на північний захід. Згодом стало відомо про рух у Вінницьку область "Шахедів" із півночі Одеської області, БпЛА на Болград чи Рені, Вилкове чи Кілію. Відбій оголосили о 02:00.

Оновлено:

У Повітряних Силах повідомили, що в ніч на 25 липня 2024 року окупанти атакували ударними БпЛА типу Shahed з мису Чауда, Крим і Приморсько-Ахтарська - РФ. Цієї ночі ворог застосував 38 ударних БПЛА Shahed-131/136, атакуючи об'єкти інфраструктури України на кількох напрямках, зокрема – південь Одеської області та центральні регіони України.

Відбивали повітряний напад зенітні ракетні війська та підрозділи РЕБ Повітряних Сил, розрахунки мобільних вогневих груп Сил оборони України. Внаслідок протиповітряного бою збито 25 ударних БпЛА. Ще три «шахеди» локаційно втрачені після перетину державного кордону з Румунією.

Протиповітряна оборона працювала в Одеській, Херсонській, Миколаївській, Київській, Сумській, Житомирській та Черкаській областях.

Усі фото: od.gp.gov.ua

У обласній прокуратурі повідомили, що ворог вкотре обстріляв цивільну інфраструктуру півдня Одещини, постраждали двоє людей – розпочато розслідування

За даними слідства, вночі 25 липня збройні сили РФ здійснили атаку БПЛА по Одеській області. Ворог поцілив у прикордонну та цивільну інфраструктуру півдня регіону.

Внаслідок атаки пошкоджено приватні домоволодіння, постраждало літнє подружжя.

Огляд триває, повний перелік руйнувань та пошкоджень встановлюється. На місцях подій працюють прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями, які фіксують наслідки обстрілу.

Последние новости