Суд виправдав інспектора ДСНС, який перевіряв одеський табір "Вікторія" перед пожежею

Суд виправдав інспектора ДСНС, який перевіряв одеський табір "Вікторія" перед пожежею. || Фото: facebook.com/andrey.tantsiura

Суд виправдав інспектора Леоніда Бондаря, який перевірив протипожежну безпеку в одеському таборі Вікторія. Про це стало відомо з рішення Київського райсуду.

Так, інспектора звинувачували в тому, що він не склав рапорт із клопотанням про звернення до суду щодо виявлених порушень протипожежної безпеки у таборі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Інспектор своєї провини не визнав і заявив, що під час перевірки не оглядав новий корпус, у якому пізніше загинули діти, оскільки посвідчив перевірку старих приміщень. Також він заявив, що не мав повноважень складати рапорт із клопотанням.

У результаті суд не знайшов достатніх доказів для підтвердження звинувачення, яке "ґрунтується виключно на припущеннях, не узгоджується із зібраними у справі належними та допустимими доказами, тому не може покладатися в основу обвинувального вироку".

Нагадаємо, що 16 вересня 2017 року у дитячому таборі "Вікторія" в Одесі повністю згоріла дерев'яна будівля. Загинули три дівчинки: Соня Мазур, Анастасія Кулініч та Сніжана Арпентій. Хроніка подій.

Последние новости