Одесит 13 хвилин погрожував продавчині своїм статевим органом

Одесит 13 хвилин погрожував продавчині своїм статевим органом. || Фото: the-cesko.cz

В Одесі п'яний чоловік 13 хвилин погрожував продавчині своїм "господарством", щоб не платити за пиво із чіпсами. Чоловіка засудили до одного року пробаційного нагляду. Про це йдеться у судовому рішенні Київського районного суду Одеси.

Як випливає з рішення служителів Феміди, громадянин протягом 13-ти хвилин у присутності покупців голосно ображав продавця, вигукуючи, що він своїм статевим органом проведе її губами, а також матюкався на інших відвідувачів. Вони й вивели хулігана надвір.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Але на цьому зловмисник не зупинився. Неадекват намагався вдертися у вже закритий магазин і розбив у ньому двері скляною пляшкою, а також пошкодив припаркований автомобіль.

Нагадаємо, що на будівництві у Київському районі Одеси загинув чоловік. Про падіння незнайомця, ймовірно, з висоти 21 поверху недобудованої багатоповерхівки, правоохоронцям повідомив очевидець. На жаль, від одержаних травм чоловік загинув. Особа загиблого встановлюється. Його тіло буде направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті. Після встановлення всіх обставин пригоди йому буде надано правову кваліфікацію.

Последние новости