В Одеській області виявили в річці Дунай тіло 13-річної дівчинки: дитину від учора вважали зниклою

Ілона Чеботар. || Фото: od.npu.gov.ua

У суботу, 3 серпня, з річки Дунай в Одеській області дістали тіло загиблої 13-річної Ілони Чеботар. Про це повідомили у пресслужбі ГУНП в Одеській області.

Дівчинку розшукували від учора. Про те, що на центральному пляжі Ізмаїла двоє підлітків шукають свою подругу, яка пішла купатися та зникла, поліцейських сповістили небайдужі містяни.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За фактом знинкення малолітньої дитини правоохоронці розпочали кримінальне провадження та пошуки, до яких долучили рятувальників і прикордонників.

Дівчинку виявили та дістали з ріки сьогодні близько 15:00. Тілесних ушкоджень на тілі загиблої судово-медичний експерт не виявив. За попередньою інформацією, смерть дитини настала унаслідок утоплення.

У рамках провадження за ознаками умисного вбивства малолітньої дитини (частина друга статті 115 Кримінального кодексу України) тіло дівчинки направили на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини смерті.

Сім’я, в якій виховувалася загибла дівчинка, перебуває на обліку в службі у справах дітей як така, що опинилась у складних життєвих обставинах.

Батьки в поле зору поліції раніше не потрапляли. У родині залишилося шестеро дітей.

Последние новости