"20 граней жіночого бізнес-лідерства": одеситка потрапила до списку Forbes

"20 граней жіночого бізнес-лідерства": одеситка потрапила до списку Forbes. || Фото: facebook.com/kate.novachuk

Одесита Катерина Новачук потрапила до списку журналу Forbes Ukraine "20 граней жіночого бізнес-лідерства".

Так, її історія стала однією з 20 надихаючих прикладів топ-менеджерок українського бізнесу, які досягли успіхів за останній рік.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Катерині 32 роки. Раніше вона працювала маркетологом, а зараз вона очолює компанію TAF Drones, яка виробляє десятки тисяч дронів щомісяця для фронту.

Новачук зазначила, що при правильному застосуванні дрони успішно вражають ворожі цілі: окопи, БТРи, пікапи, КамАЗи. Також безпілотники дуже ефективні у міських боях, бо можуть залітати у важкодоступні місця, наприклад, у будівлі.

Десь довгий час у мені лунав цей голос: "Тут такі жінки та компанії і… я. Та я просто роблю свою роботу." Однак коли розумієш, що ще 3 роки тому твоя сфера діяльності ну, скажімо так, трохи відрізнялася від десятки тисячного мілітек виробництва, то цей голос внутрішнього критика трохи замовкає.

Напевно, найскладніше сказати собі, що я пишаюся собою. Проте ще більше пишаюся нашою командою. Ми просто люди. Безперечно, є професійні скіли, але просто люди, які до лютого більшість мали інше життя. А зараз у нас одне життя на всіх і воно б'ється у грудях на фронті», – написала Катерина у Facebook.



Усі фото: facebook.com/kate.novachuk

Последние новости