На трасі Одеса – Київ сталася смертельна аварія: серед загиблих неповнолітня дівчина

Місце ДТП. || Фото: ГУНП в Одеській області

Увечері в суботу, 10 серпня на трасі Одеса – Київ сталася смертельна ДТП, унаслідок якої загинули дві людини. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Аварія виникла на 399 кілометрі автодороги за межами села Знам'янка Березівського району. Там зіштовхнулися вантажний автомобіль VOLVO та легковий автомобіль Nissan Qashqai.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Унаслідок зіткнення автівок у легковику загинули 43-річна водійка та 15-річна пасажирка. Тіла загиблих рятувальники дістали із салону авто за допомогою гідравлічного інструменту та передали працівникам поліції.

Нагадаємо, увечері в п'ятницю, 9 серпня, сталася смертельна ДТП на Миколаївській дорозі в Пересипському районі Одеси. Там 23-річний водій легкового автомобіля Toyota Corolla наїхав на жінку, яка перетинала дорогу нерегульованим пішохідним переходом. Від травм потерпіла померла на місці.

Також ми повідомляли про смертельну аварію, яка сталася в центрі Одеси тиждень тому, у неділю, 4 серпня. На перехресті вулиць Канатної та Малої Арнаутської 21-річний мотоцикліст врізався в автівки Honda та Volkswagen. Хлопець загинув на місці, а його 18-річного пасажира доставили до лікарні з важкими травмами.

Последние новости