В Одесі привітали чемпіонок Олімпійських ігор з фехтування

В Одесі привітали чемпіонок Олімпійських ігор з фехтування. || Фото: omr.gov.ua

Мер Одеси Геннадій Труханов привітав переможниць ХХХІІІ Олімпійських ігор з фехтування Аліну Комащук та Олену Кровацьку, які вибороли золоті медалі у складі національної збірної України. Про це повідомляє пресслужба Одеської мерії.

За вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту, піднесення міжнародного спортивного іміджу Одеси Почесним знаком Одеського міського голови "Знак пошани" було нагороджено заслуженого майстра спорту України, шаблістку Олену Краватську.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Почесну відзнаку Одеського міського голови "За заслуги перед містом" отримала
заслужений майстер спорту України, шаблістка Аліна Комащук.

Також Почесною відзнакою Одеського міського голови "За заслуги перед містом" було нагороджено тренера спортсменок, заслуженого працівника фізичної культури та спорту України, заслуженого тренера України Олександра Васютіна.

 

Усі фото: omr.gov.ua

Зазначимо, що всі семеро спортсменів з Одеської області завершили участь в Олімпіаді в Парижі. Як повідомили у прес-службі відділення НОК України в Одеській області, футболісти Володимир Салюк та Максим Брагару у складі збірної України у третьому турі групового етапу футбольного турніру на іграх-2024 поступилися Аргентині та вилетіли з турніру.

Стрілець Ірина Маловичко за підсумками кваліфікації серед 29 учасниць посіла 24 місце та не пройшла у фінал скиту. Тенісистка Дайана Ястремська, у другому раунді змагань, програла колумбійці Камілі Осоріо та закінчила свої виступи в одиночному розряді Олімпіади.

Борець вільного стилю Василь Михайлов, який виступав категорії до 86 кілограм, спочатку поступився бронзовому призеру Олімпіади – 2020 та чемпіону світу-2023, спортсмену з Сан-Марино Майлсу Назему Аміне, а у півфіналі ще більш титулованому спортсмену – іранцю – іранцю.

Последние новости