Керівника Білгород-Дністровської міськради усунули з посади мера

Керівника Білгород-Дністровської міськради усунули з посади мера. || Фото: od.gp.gov.ua

Керівника Білгород-Дністровської міськради Віталія Граждана усунули з посади через справу про вимагання та погрози насильством. Про це стало відомо із Єдиного державного реєстру судових рішень.

Від посади голови Білгород-Дністровської міської ради Віталія Громадяна усунули до 19 вересня цього року. Секретар ради Олександр Скалозуб без міського голови стає тимчасовим виконувачем його обов'язків.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що мера затримали та ув'язнили. За версією слідства, 2 липня 2020 року голова Білгород-Дністровської міської ради разом із спільниками обманом умовили власницю бази відпочинку передати 50% прав на неї товариству "ГОДЖІ". Йдеться про базу площею 2215 квадратних метрів у селищі Сергіївка Білгород-Дністровського району.

Тож половина прав залишалася за жінкою, а інша половина переходила підконтрольному громадянину людині, як вважає слідство. Це було зроблено на підставі проведення спільної підприємницької діяльності.

Слідчі встановили, що 18 липня цього року підозрюваний нібито організував напад із погрозами насильством на підприємницю. З матеріалів справи відомо, що нападники вимагали, щоб жінка передала свою частку прав на фірму у розмірі 50%, таким чином повністю позбавившись власної бази відпочинку.

Последние новости