Жінка вербувала одеситок для сексуальної експлуатації за кордоном

Жінка вербувала одеситок для сексуальної експлуатації за кордоном.

25-річна жінка з Київщини вербувала одеситок для сексуальної експлуатації за кордоном. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Жінка обирала дівчат зі складною долею для надання інтимного характеру в одній з країн Азії.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Припинили протиправні дії фігурантки після вербування нею через коло знайомих та за допомогою створених в одному з месенджерів груп двох 28-річних одеситок. Зловмисниця обіцяла їм від 500 до 1000 доларів за ніч. За такі гроші вони мали виконувати роботу, що полягала у vip-ескорті багатих людей з подальшим наданням їм сексуальних послуг.

Вербувальник запевняла, що дівчата з легкістю зможуть забезпечити себе та свої сім'ї, і обіцяла допомогти з оплатою квитків на переліт. За її послуги з працевлаштування завербовані працівниці мали першого місяця роботи віддати 5000 доларів.

Зловмисницю спіймали. Вона у скоєному зізналася. Під час обшуку за місцем проживання жінки правоохоронці вилучили мобільні телефони, банківські картки, гроші, "чорнові" записи та інші речі, які становлять інтерес для слідства.

Слідчі повідомили правопорушницю про підозру. Суд обрав підозрюваний запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Слідство продовжується.

Наразі жінці загрожує покарання позбавленням волі на строк від п'яти до дванадцяти років із конфіскацією майна або без такої.

 

Усі фото: od.npu.gov.ua

Последние новости