На Одещині чиновниця мерії відмовилася від дітей, щоб її чоловік виїхав за кордон

На Одещині чиновниця мерії відмовилася від дітей, щоб її чоловік виїхав за кордон. || Фото: facebook.com/mira90mira

На Одещині чиновниця мерії відмовилася від дітей, щоб чоловік зміг виїхати за кордон. Відповідне рішення ухвалив Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області. Про це повідомляє " Думська ".

Так, йдеться про начальницю відділу з питань молоді та спорту Білгород-Дністровської міськради Головченка Марії. Її чоловік Геннадій Головченко домагався розлучення, наполягаючи на тому, щоб їхні спільні діти залишилися з ним. 99,9% випадків суди стають на бік матері, але Білгород-Дністровський суд протягом 2022-2023 років він виніс понад 1000 рішень на їхню користь.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Суддя Валентин Заверюха задовольнив позов Геннадія Головченка у повному обсязі та відібрав діток у чиновниці, зберігши, втім, за нею батьківські права.

"Відповідач нині залишила дітей на позивача і живе окремо, як мати належним чином не виконує своїх батьківських обов'язків з виховання дітей, не цікавиться їх життям, здоров'ям та розвитком, наведене свідчить про самоусунення відповідача від виконання батьківських обов'язків щодо виховання та утримання дітей. Відповідач не заперечує щодо визначення місця проживання спільних дітей разом із батьком, про що свідчить відповідна заява про визнання позовних вимог”, – йдеться у рішенні.

Суддя Заверюха виніс його 23 січня 2023 року, Марія Головченко апеляції не подала, і рішення набуло чинності за місяць.

9 липня 2023 року вона розмістила на своїй сторінці у «Фейсбуці» пост із привітанням чоловіка:

"Найкраща людина в моєму житті сьогодні відзначає РН (далі йде купа емодзі з сердечками, – Ред.). З днем народження, моя душа, моє міцне плече, Геннадій Головченко".

Наразі чиновниця піст видалила, але залишився його скріншот.


Нагадаємо, бурхлива діяльність Білгород-Дністровського міськрайонного суду стала предметом розслідування Національного антикорупційного бюро, яке навіть затримало одного із суддів, але він вийшов під заставу та навіть повернувся на роботу.

У липні НАБУ оголосило про підозру ще групі осіб. Серед них – адвокат, помічник адвоката, фізособа-посередник, секретар судового засідання та консультант суду.

Перерахованим особам інкримінують злочини, передбачені різними статтями Кримінального кодексу – дачу хабара, організацію незаконного переправлення людей через кордон, незаконне втручання у роботу автоматизованих систем в органах та установах системи правосуддя.

За даними слідства, схема передбачала винесення судових рішень щодо розірвання шлюбу. При цьому неповнолітніх дітей залишали у батьків, які таким чином ставали поодинці. Останні використовували це як основу для ухилення від мобілізації та виїзду за кордон.

Последние новости