На Одещині розшукується 12-річна дівчинка (оновлено)

На Одещині розшукується 12-річна дівчинка. || Фото: Vgorode

На Одещині розшукується 12-річна Юлія Голомоз. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, відділенням поліції №1 Роздільнянського районного відділу поліції встановлюється місцезнаходження мешканки села Новопетрівка, яка 19 серпня пішла з дому і досі не повернулася.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Прикмети : зріст 150-155 сантиметрів, середня статура, темне волосся, карі очі.

Була одягнена: у блакитну футболку, темно-сині шорти, рожеве гумове взуття.

«Шановні громадяни! Якщо у вас є будь-яка інформація про місцезнаходження дівчини, просимо повідомити територіальний підрозділ поліції за телефоном (048) 779-44-96 або на спецлінію "102"».

Оновлено 23 серпня:

Як повідомили у Нацполіції, дівчинку знайшли. Вдень вона ховалася від людей, а вночі йшла у місто. Свій вчинок вона пояснила бажанням погуляти.

Співробітники територіального підрозділу поліції негайно розгорнули пошуки, опитали знайомих та сусідів родини, оглянули зони відпочинку, розіслали орієнтування до інших територіальних підрозділів поліції Одещини та в соціальні мережі, аби привернути увагу громадян.

Дівчину розшукали наступного дня інспектори сектору реагування патрульної поліції Євген Городецький та Олег Захаров. Вона гуляла у місті Роздільна, пішки подолавши від дому майже 40 кілометрів. 

Юна мандрівниця пояснила, що пішла з дому, не сказавши дорослим, бо хотіла погуляти в місті, а вони точно не дозволили б. Щоб її не виявили, вона вдень ховалася у посадках, а вночі йшла до райцентру польовими дорогами.

На щастя, протиправних дій відносно дівчини ніхто не скоїв. Відносно матері склали протокол. Таке правопорушення карається попередженням або накладенням штрафу від 850 до 1700 гривень.

 

Последние новости