В Одесі спалахнула масштабна пожежа на полях зрошення: займання гасили протягом кількох годин

Пожежа на полях зрошення. || Фото: ГУ ДСНС в Одеській області

Удень у п'ятницю, 23 серпня, у Пересипському районі Одеси на Балтській дорощі спалахнула пожежа. Вогонь охопив велику територію.

Про це в суботу, 24 серпня, повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

На полях зрошення загорілися суха трава, сміття, зокрема будівельне, та очерет. Під'їхати до осередку займання було неможливо – це ускладнювало боротьбу з вогнем, тому повністю ліквідувати пожежу на площі 3,5 гектара вдалося лише за чотири години.

Фото: ГУ ДСНС в Одеській області

У гасінні полум'я брали участь не лише рятувальники ДСНС, а й добровольці, пожежні з Національної гвардії України та з підрозділу Одеської міської ради. Загалом до боротьби з пожежею залучали п'ять одиниць техніки та 18 вогнеборців від ДСНС, одну одиницю техніки та три людини особового складу від комунальної установи "Рятувально-водолазна служба Одеської міської ради", одну одиницю техніки та чотири людини особового складу від Асоціації добровільних пожежників України, одну одиницю техніки та п'ятьох людей особового складу від Південного оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України.

Імовірно, що загоряння виникло через необережне поводження нестановленої особи з вогнем. На щастя, обійшлося без загиблих і постраждалих.

 

Последние новости