В Одеській області п'яний мотоцикліст збив шестирічну дівчинку й утік: що з дитиною

Місце ДТП. || Фото: ГУНП в Одеській області

Увечері в суботу, 24 серпня, близько 21:00, у селі Фурманівка сталася ДТП, унаслідок якої зазнала травмувань шестирічна дівчинка.

Про це в неділю, 25 серпня, повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За попередніми даними правоохоронців, 18-річний мотоцикліст наїхав на шестирічну дівчинку, яка перетинала дорогу нерегульованим пішохідним переходом. Після вчиненого керманич двоколісника поїхав із місця події, не зупинившись.

Дитину госпіталізували до лікарні. У неї травма голови та перелом тазостегнового суглоба.

Порушника розшукали протягом години. На території його домоволодіння виявили мотоцикл із механічними пошкодженнями. Молодика перевірили на стан сп’яніння. У його організмі виявили один проміле алкоголю, що у пʼять разів перевищує допустиму норму. Крім того, поліцейські з'ясували, що в юнака немає водійського посвідчення. Свою втечу фігурант пояснив тим, що злякався відповідальності.

Слідчі внесли відомості про цю подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження (частина перша статті 286-1 Кримінального кодексу України).

У рамках відкритого провадження правоохоронці призначили низку експертиз. Мотоцикл помістили на арештмайданчик. Наразі вирішують питання щодо затримання винуватця ДТП і повідомлення йому про підозру.

За вчинене порушнику загрожує позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років. Наразі слідство триває.

Последние новости