Наслідки ракетного удару вранці в Одесі: у якому стані постраждалі

Наслідки ракетного удару зранку в Одесі: у якому стані постраждалі. || Фото: t.me/dsns_telegram

У результаті сьогоднішнього ракетного удару по Одесі постраждали семеро людей, хоча мета російських терористів – енергетична та цивільна інфраструктура регіону. Серед поранених є троє дітей – хлопчики десяти та семи років та десятирічна дівчинка. Про це повідомляють обласні пресслужби Нацполіції, ДСНС та ОВА.

Тих, хто постраждав, відвезли до міської клінічної лікарні, доставили чотирьох постраждалих з мінно-вибуховими травмами. Медики надали всю необхідну допомогу, і наразі життю одеситів нічого не загрожує.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як уточнив заступник медичного директора з хірургічної допомоги Андрій Аносов, до них до лікарні потрапили четверо людей, з них двоє госпіталізовано, а двоє після надання амбулаторної допомоги вирушили додому. Пацієнти перебувають у стані середньої тяжкості та отримують всю необхідну допомогу у травматологічному відділенні. Також у людей шок.

[telegram post="vgorode_odessa/98685" desc=""]

Усі фото та відео: t.me/dsns_telegram

Нагадаємо, що внаслідок падіння уламків ракет пошкоджено приватні будинки та велику кількість автотранспорту. Також в Одеському районі є перебої в роботі електроенергії, оскільки зараз запровадили "Екстренні відбиття світла". Деякі об'єкти "Інфоксводоканалу" знеструмлені внаслідок ранкової ракетної атаки. Тому в когось немає води, а в когось маленький натиск.

Усі відповідні служби усувають наслідки атаки росіян. Правоохоронці фіксують наслідки чергового злочину агресора проти цивільного населення. Рятувальники вже усунули наслідки атаки росіян.

Міська рада повідомила, що рух електротранспорту відновили. Тролейбусний маршрут №8 курсує наступним шляхом: Залізничний вокзал – вулиця Хімічна.

 

Последние новости