В Одесі трирічний хлопчик сперся на москітну сітку та випав з вікна п'ятого поверху: що з дитиною

Дитина відкриває вікно. || Фото ілюстративне: novikon.ua

У суботу, 31 серпня, у Пересипському районі Одеси трирічний хлопчик випав із вікна балкону квартири на п'ятому поверсі. Наразі правоохоронці встановлюють обставини його травмування.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За попередньою інформацією правоохоронців, нещасний випадок стався, коли батько хлопчика пішов ненадовго до іншої кімнати. Малюк за допомогою стільчика дістався до підвіконня, сперся на москітну сітку і випав. Дитину госпіталізували до дитячої обласної лікарні. 

Батьки хлопчика в поле зору правоохоронців раніше не потрапляли. За місцем мешкання ця родина характеризується позитивно.

Правоохоронці закликають дорослих пильнувати маленьких дітей і унеможливити їх доступ до вікон.

"Якщо у вас зовсім маленькі діти, які не можуть самостійно відчинити вікна, не відчиняйте вікна навстіж, а ставте в режим провітрювання. Для захисту доросліших діток використовуйте захисні замки, які блокують зміну положення ручок віконних рам. Також не залишайте біля вікон меблі чи предмети, за допомогою яких малеча може забратися на підвіконня. Якщо є можливість, встановіть на вікна решітки. Постійно пояснюйте дітям, що не можна виглядати з відчиненого вікна та спиратися на москітну сітку, бо можна випасти", – йдеться в повідомленні поліції.

Последние новости