Уночі над Одеською областю збивали ударні БпЛА: що відомо

БпЛА в небі. || Фото ілюстративне: polskieradio.pl

У ніч проти неділі, 1 вересня, російські окупанти атакували Україну, зокрема Одеську область, ударними безпілотниками типу Shahed 131/136. Ворог випустив 11 БпЛА з мису Чауди, що розташований на території тимчасово окупованого Криму.

Про це повідомили у пресслужбі Повітряних Сил ЗС України.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Військові зазначили, що ціллю противника стали українське зерно та логістика аграрного сектору, зокрема в Миколаївській і Сумській областях.

У результаті бойової роботи підрозділів зенітних ракетних військ, засобів радіоелектронної боротьби Повітряних Сил та розрахунків мобільних вогневих груп Сил оборони України вдалося знищити вісім ударних БпЛА. Дрони ліквідували в межах Одеської, Миколаївської, Херсонської, Кіровоградської та Дніпропетровської областей.

У пресслужбі Сили оборони півдня України уточнили, що в південних областях протиповітряна оборона збила шість "Шахедів".

Зазначимо, що повітряна тривога в Одеській області у ніч проти 1 вересня тривала майже три години, в період від 02:21 до 05:14. У Повітряних Силах ЗС України попереджали про рух "Шахедів" із Миколаївської області на Одеську область.

Последние новости