Одесит із іграшковим пістолетом зупинив роботу лікарні погрозами "всіх застрелити"

Одесит із іграшковим пістолетом зупинив роботу лікарні погрозами "всіх застрелити" - фото

Одесит із іграшковим пістолетом зупинив роботу лікарні погрозами "всіх застрелити". Про це повідомляє пресслужба поліції охорони на Одещині.

Так, поряд з реагуванням поліції охорони надійшов виклик від лікарів однієї з міських лікарень про агресивного озброєного чоловіка, який загрожує медпрацівникам фізичною розправою.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поліцейські охорони оперативно прибули до медичного закладу, де виявили нетверезого 46-річного чоловіка, який, тримаючи в руках пістолет, погрожував лікарю. На щастя, ніхто не постраждав, адже "зброя" виявилася іграшковою.

Поліцейські доправили чоловіка до відділу поліції, де на нього склали адміністративний протокол за статтею 173 КУпАП (дрібне хуліганство).

Нагадаємо, що сьогодні вранці, 6 вересня, у Київському районі Одеси відбулася стрілянина. Так, близько дев'ятої години на спецлінію "102" зателефонував чоловік, який повідомив, що невідомий дещо вистрілив у перехожого і втік. Потерпілого госпіталізували. Нині там працює слідчо-оперативна група, криміналісти. Обставини події встановлюються.

Последние новости