На Ядова одесит тікав від поліції та ТЦК: що сталося

На Ядова одесит тікав від поліції та ТЦК: що сталося. || Фото: od.npu.gov.ua

У середу, 11 вересня, в Одесі стався черговий конфлікт городян із ТЦК на вулиці Сергія Ядова.

"Поліція та ТЦК силою намагалися забрати чоловіка, потім він знепритомнів. Приїхала швидка, але його тримали в наручниках. На вулиці Сергія Ядова чоловік почав тікати від поліції та ТЦК – йому почали допомагати перехожі", – так описали ітуацію очевидці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Нацполіції повідомили свою версію того, що відбулось.

За їх словами, сьогодні вдень у ході спільного патрулювання поліції та військовослужбовців ТЦК та СП та перевірки військово-облікових даних у перехожого останній відмовився надати документи, почав бігти, впав та пошкодив коліно, а коли його наздогнали – чинив опір правоохоронцям і намагався вдарити їх палицею. У конфлікт втрутилися перехожі, почали заступатися за зловмисника. На місце прибули патрульні поліцейські, які застосували до останнього кайданки, його затримали в адміністративному порядку.

Наразі правоохоронці складають протоколи щодо 46-річного порушника за статтею 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимогі поліцейського) Кодексу України про адміністративні правопорушення та частину першу статті 173 (дрібне хуліганство) цього ж кодексу. Призначено службове розслідування, під час якого буде надано оцінку діям правоохоронців.

Последние новости