Горіли приватні будинки, склад та автомобіль: в ОВА розповіли про наслідки атаки "Шахедів" на Одеську область

Руйнування після обстрілу. || Фото: Олег Кіпер

У ніч проти 14 вересня російські терористи атакували ударними безпілотниками Одеський та Ізмаїльський райони Одеської області. Напружена бойова робота тривала понад три години.

Про це повідомив начальник Одеської ОВА Олег Кіпер.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Унаслідок падіння уламків дронів у передмісті Одеси на території приватного домогосподарства зруйновано три споруди, пошкоджено житловий будинок та гараж. Загиблих та постраждалих людей, на щастя, немає.

Крім того, в Одеському районі падіння уламків БпЛА на території житлового сектору спричинили загорання даху приватного будинку. Пожежу площею десять квадратних метрів оперативно власноруч ліквідували господарі.

На іншій локації внаслідок російської атаки загорівся автомобіль та складське приміщення. Співробітники ДСНС оперативно ліквідували вогонь. Інформація про постраждалих не надходила. 

Фото: Олег Кіпер

В Ізмаїльському районі пошкоджено стіну ангара, вікна і двері дачного будинку без послідуючого загорання. Загиблих та постраждалих також, на щастя, немає.

Правоохоронці фіксують наслідки чергового терористичного акту росіян проти цивільного населення Одещини. 

"Дякую всім, хто сьогодні вночі був у безпечних місцях під час атаки. Ваше життя та здоров’я – найголовніша цінність", – наголосив очільник ОВА. 

Нагадаємо, у ніч проти 14 вересня над Україною збили 72 "Шахеди". Над Одеською областю ліквідували 27 ударних БпЛА: дев'ять із них збили військові моряки.

Последние новости