Зі штормовим попередженням і грозами: яка погода буде в Одесі наступного тижня

Хмари над морем. || Фото ілюстративне: Лоліта Клочкова/Facebook

На тижні з 16 по 20 вересня в Одеській області буде хмарна та хмарна із проясненнями погода. У першій половині тижня очікуються дощі та грози.

Про це повідомили у пресслужбі Гідрометцентру Чорного та Азовського морів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Штормове попередження

На ніч понеділка, 16 вересня, в Одесі оголосили штормове попередження. Очікується значний дощ. У зв'язку з погіршенням погодних умов одеська мерія звертається до одеситів і гостей міста із проханням бути пильними, максимально обмежити переміщення та поїздки. Особливо це стосується літніх людей, дітей і вагітних жінок. Водіїв просять не залишати транспортні засоби під деревами та лініями електропередач, а пішоходів – обережно пересуватися під деревами, адже внаслідок сильного поривчастого вітру та дощу можливе падіння гілок і кабелів.

Погода 16 вересня

В Одесі й Одеській області буде хмарно. Уночі значний дощ, удень помірний дощ, гроза. Східний вітер дутиме зі швидкістю 9–14 метрів за секунду, однак під час грози його пориви сягатимуть 15–20 метрів за секунду. Нічна температура в області становитиме +14–19 °С, а в місті +17–19 °С. Удень в області буде +19–24 °С, а в місті +20–22 °С. Морська вода прогріється до +21–22 °С. Під час дощу вночі та вранці видимість на автошляхах області становитиме від 500 метрів до одного кілометра.

Погода 17–18 вересня

Хмарно із проясненнями. Помірний дощ, місцями гроза. Швидкість північно-східного вітру становитиме 9–14 метрів за секунду, однак удень 18 вересня місцями пориви сягатимуть 15–17 метрів за секунду. Температура вночі +13–18 °С, а вдень +20–25 °С.

Погода 19–20 вересня

Без істотних опадів. Температура вночі +11–16 °С, удень +19–24 °С

Последние новости