На трасі Одеса – Рені легковик врізався у фуру: загинула літня жінка

Місце ДТП. || Фото: ГУНП в Одеській області

У суботу, 14 вересня, близько 17:00, на трасі Одеса – Рені неподалік села Кирнички Саф’янівської громади сталася аварія. Унаслідок автопригоди за участю легковика та вантажівки загинула жінка похилого віку.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП в Одеській області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За попередньою інформацією правоохоронців, 73-річний водій легкового автомобіля Toyota на заокругленій та вологій ділянці дороги не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де скоїв лобове зіткнення з вантажівкою DAF під керуванням 53-річного чоловіка.

Унаслідок ДТП загинула 74-річна пасажирка легковика. Обидвох водіїв доправили до лікарні, де їм надали медичну допомогу. Також чоловіків перевірили на стан сп’яніння. Перевірка показала, що вони були тверезі.

Фото: ГУНП в Одеській області

На місці аварії працювали слідчі та патрульні поліцейські. Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження (частина друга статті 286 Кримінального кодексу України). Це правопорушення карається позбавленням волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Наразі правоохоронці вставновлюють усі обставини ДТП. У рамках провадження призначили низку експертиз.

Последние новости