Раптом: Кіпер пообіцяв розібратися з "ливнівками" в Одесі та звинуватив у всьому мерію

Раптом: Кіпер пообіцяв розібратися зі "ливнівками" в Одесі та звинуватив у всьому мерію. || Фото: t.me/odesacityofficial

Голова Одеської ОВА Олег Кіпер пообіцяв розібратися зі "ливнівками" в Одесі. Про це голова розповів сам ефір телемарафону "Єдині новини" 15 вересня.

Так, його обурило те, що практично від кожного дощу в Одесі потоп і це постійна проблема, яка триває роками.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Про наслідки сьогоднішньої зливи в Одесі: станом на даний момент комунальники та рятувальники завершують роботу. На допомогу одеситам від ДСНС залучалося чотири одиниці пожежної техніки та 19 співробітників. Дякую спасибі рятувальникам та комунальникам за роботу!

Окремо розбиратимемося зі станом "ливнівок" в обласному центрі і з тим, чому від кожного дощу півміста щоразу тоне», – сказав він.

Також Кіпер заперечив мерію у тому, що вона більше уваги приділила питанню перейменування вулиць.

"Ну у нас багато місцевої влади вони чим турбуються? Вони переживають як вулиці перейменували – законно, не законно... А як ситуація показує, хто займається допомогою людям, хто займається відкачуванням – ДСНС, всі служби державні", – наголосив він.

За словами Кіпера, який знаходиться в Одесі, у місті не було "якоїсь потужної зливи":

"Там одна година була дощу, а лиха зробило більше, ніж це могло бути", – вважає Кіпер.

Нагадаємо, що в неділю, 15 вересня, в Одесі вирувала негода і після сильної зливи було затоплено частину вулиць. В результаті в частині міста утруднено рух транспорту. Згодом рух вдалося відновити на багатьох раніше затоплених вулицях.

Зі слів міського голови Геннадія Труханова, зранку 15 вересня в Одесі випала майже півмісячна норма дощових опадів – 19 міліметрів. Як розповіли в ОВА, комунальники та рятувальники працювали на повну.

Последние новости