В Одесі директор одного з професійних коледжів попався на хабарі

В Одесі директор одного із професійних коледжів попався на хабарі. || Фото: od.npu.gov.ua

В Одесі викрили на хабарі директора одного із професійних коледжів – він хотів отримати 1000 доларів за безперешкодне відновлення на навчання колишній студентці. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Поліцейські встановили, що 34-річна одеситка, яка ще у 2009 році була відрахована з коледжу, в якому отримувала освіту з обслуговування апаратури зв'язку та оргтехніки, звернулася до його директора з наміром відновити навчання. Але чоловік висунув жінці умову - за вирішення питання заплатити йому 1000 доларів, більше того, пригрозив перешкодити поновленню у разі відмови.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Через кілька днів чиновник отримав бажану "винагороду", але був затриманий поліцейськими та попрощався з грошима, отриманими у незаконний спосіб. Їхні слідчі вилучили як речові докази у справі.

Фігуранту повідомили про підозру. Йому загрожує позбавлення волі до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави. Досудове розслідування продовжується.

Усі фото: od.npu.gov.ua

Последние новости