В Одеській області чоловік вистрелив у безпритульну собаку: що із твариною

Собака, в яку вистрелив невідомий. || Фото: facebook.com/SvetaKompanietsCats

Уранці в четвер, 19 вересня, в місті Южному невідомий чоловік, який вийшов із ресторану зі зброєю, вистрелив у собаку. Від кулі зловмисника постраждала тварина, яка протягом чотирьох років жила на міському пляжі.

Про це повідомила ввечері 19 вересня волонтерка Світлана Компанієць.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Вона скавчала від болю, бігла через увесь парк, стікаючи кров'ю, а потім ще довго трусилася від страху та шоку. Глибоке проникнення в заднє бедро. Скоріш за все, шматок холодного металу назавжди залишиться в тілі цієї розумної доброї тварини. Сподіваємося, що зараження та подальших ускладнень вдасться уникнути. Лікування розпочате", – йдеться в повідомленні зоозахисниці.

Фото: facebook.com/SvetaKompanietsCats

Собака, яку поранив невідомий, і раніше ставала жертвою людської жорстокості. Чотири роки тому вона народила та вигодувала цуценят в норі під лодочною станцією, однак хтось убив одне цуценятко та здер шкуру з половини його тіла.

Волонтерка зазначає, що люди, які йшли поряд із цією собакою, під час стрілянини також могли отримати "шальну" кулю. За словами свідків, злочинець бородатий, на вигляд йому 35–40 років.

Оплатити рентген і ветеринарні препарати для лікування пораненої тварини допомогли небайдужі. Заяву до поліції написали того ж дня. Коментарів щодо цього інциденту правоохоронці поки що не надавали.

Последние новости