У поїзді Одеса-Ковель військовослужбовець спав у тамбурі разом зі своїм собакою: що кажуть в "Укрзалізниці"

У поїзді Одеса-Ковель військовослужбовець спав у тамбурі разом із своїм собакою: що кажуть в "Укрзалізниці". || Фото: facebook.com/Ukrzaliznytsia

Військовослужбовець, який їхав поїздом Одеса-Ковель, спав на підлозі у тамбурі разом із своїм собакою. Про це розповіла на своїй сторінці у Facebook одна з пасажирок поїзда. З її слів, провідниця сказала їй, що вони не мають права пустити його у вагон.

В "Укрзалізниці" вже прокоментували інцидент. Там заявили, що для перевезення службових собак немає обмежень, якщо всі місця купе викуплені. Сам військовий їхав разом із мамою і мав лише два квитки на місця 46 та 48. Але, як стверджують, сусіди з купе були не проти хвостатого попутника.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У компанії запевняють, що військовий під час посадки на потяг сам попередив провідників, що спатиме в тамбурі, бо йому так "психологічно комфортніше". Також в "Укрзалізниці" розповіли, що щодня зустрічаються з подібними ситуаціями (стояння у тамбурі, відмова від ліжка, окріп замість чаю? тощо) та що "вибір військовослужбовця потрібно поважати нам усім".

 

 

Последние новости