Вночі Одеську область атакували чотирма ракетами (оновлено)

Вночі Одеську область атакували чотирма ракетами. || РосЗМІ

У ніч проти 25 вересня Одеську область під час повітряної тривоги атакували чотирма ракетами, було чути вибух. Про це повідомляє пресслужба Повітряних Сил ЗСУ України.

Так, нашим Силам ППО вдалося збити керовані авіаційні ракети Х-59/69 із повітряного простору з акваторії Чорного моря.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також минулої ночі в Україні збивали Shahed (райони пусків: Приморсько-Ахтарськ, Курськ – РФ).

До відбиття повітряного нападу противника залучалися авіація, зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи та підрозділи РЕБ Сил оборони України.

В результаті протиповітряного бою збиті 28 ударних БпЛА та чотири керовані авіаційні ракети Х-59/69. Ще чотири ворожі безпілотники локаційно втрачені в кількох регіонах України (інформація про постраждалих чи руйнування не надходила).

Оновлено:

ОВА повідомляє, вночі в Одеському районі ракета, попередньо, Х 59-69 влучила по відкритій території. Відбулося загорання сухої трави на площі 100 квадратних метрів. Пожежу оперативно ліквідували.

Уламками пошкоджено дві вантажівки, що рухалися поруч. Загиблих та постраждалих немає. Правоохоронці фіксують наслідки атаки.

Нагадаємо, що спочатку тривогу оголосили о 22:29 через активність тактичної авіації. Після, о 22:53, Повітряні сили ЗСУ попередили про ракети у напрямку Одеси та закликали городян перебувати у укриттях. Вже о 22:55 городяни чули глухий вибух.

Крім того, міський голова Одеси Геннадій Труханов у своєму повідомленні у Telegram повідомив, що росіяни також атакують місто ударними безпілотниками. О 23:07 Повітряні сили ЗСУ про БпЛА у нашій області, курс західний. І вже о 23:09 про ракету на Одещині.

Начальник Одеської ОВ Олег Кіпер звернувся до мешканців Одеського району з проханням бути в укриттях.

Последние новости