Поїзд Одеса-Київ не вирушатиме і не прибуватиме під пісню Монатика

Поїзд Одеса-Київ не відправлятиметься і не прибуватиме під пісню Монатика. || Фото: t.me/odesacityofficial

Трек виконавця Дмитра Монатика "А що" не стане піснею, яка зустрічає гостей міста та одеситів удома на вокзалі. Про це заявив начальник Одеського вокзалу Олег Кудашкін " Думський ".

"Укразалізниця" також підтвердила, що ніхто міняти пісню "У чорного моря" не буде, але ця пропозиція від Монатика надходила.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Кудашкін наголосив, що не отримував жодних письмових розпоряджень щодо заміни пісні, а походження інформації про ротацію композицій назвав сарафанним радіо.

Нагадаємо, раніше сам на своїй сторінці в Instagram повідомляв про те, що щоденний фірмовий поїзд №105/106 "Чорноморець" поїзд Одеса-Київ прибуватиме і вирушатиме під його пісню і що це його спільний проект з "Укразалізницею" для того, щоб пасажири могли отримувати позитивні емоції та заряджатися енергією під час поїздки. Окрім того, це ще один спосіб популяризувати українську музику.

Пісню випустили лише у травні 2024 року. У ній згадується фраза: "я твоє Чорне море, ти моя Одеса". Композиція увійшла до топів музичних чартів, а також стала популярною серед городян.

Последние новости