Вночі ворог атакував Одеську область ракетами та безпілотниками: загинула жінка

Вночі ворог атакував Одеську область ракетами та безпілотниками: загинула жінка. || Фото ілюстративне: zn.ua

Минулої ночі, з 25 на 26 вересня, ворог атакував Одеську область ракетами та безпілотниками. Про це повідомляє голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Сили протиповітряної оборони працювали дуже напружено, більшість ворожих цілей було знищено.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Внаслідок ракетної атаки в Одеському районі загинула 62-річна жінка.

Пошкоджено будівлі та машини. Також сталася спалахнута суха трава, рятувальники оперативно ліквідували пожежу.

Щодо дронової атаки, яку терористи здійснили вже під ранок: загиблих та постраждалих немає, суттєвих руйнувань інфраструктури також не зафіксовано.

Правоохоронці фіксують наслідки чергового злочину росіян проти цивільного населення на Одещині.

Як повідомляють Повітряні Сили, у ніч на 26 вересня Одещину атакували чотирма керованими авіаційними ракетами Х-59/69 з акваторії Чорного моря. Також окупанти випустили по Україні 78 ударних БпЛА типу Shahed (райони пусків: Приморсько-Ахтарськ, Орел, Курськ – РФ).

До відбиття повітряного нападу противника залучались авіація, зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи та підрозділи РЕБ Сил оборони України.

 В результаті протиповітряного бою збито чотири керовані авіаційні ракети Х-59/69 та 66 ударних БпЛА. Вісім ворожих безпілотників локаційно втрачено у кількох регіонах України (інформація про постраждалих чи руйнування не надходила). Один – повернувся у Росію, ще один залишається в повітряному просторі України, йде бойова робота.

Протиповітряна оборона працювала у Дніпропетровській, Харківській, Київській, Черкаській, Кіровоградській, Вінницькій, Хмельницькій, Івано-Франківській, Сумській, Полтавській, Миколаївській, Одеській, Херсонській, Харківській областях.

[telegram post="vgorode_odessa/100321" desc=""]

Последние новости