В Одесі чоловік із помсти спалив авто своєму приятелю

В Одесі чоловік із помсти спалив авто своєму приятелю. || Фото: od.npu.gov.ua

Одеські поліцейські "на гарячому" викрили палія автівки, який у такий спосіб хотів помститися товаришу за неповернену золоту прикрасу. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Одещини.

Так, працівники патрульної поліції в ході патрулювання території обслуговування під час комендантської години, за порушення якої законодавством досі не передбачена відповідальність, виявили біля одного з житлових будинків у Приморському районі міста чоловіка, який облив легкозаймистою рідиною і підпалив припарковану автівку Daewoo Nubira. Правоохоронці одразу загасили вогонь, і транспортний засіб не зазнав значних пошкоджень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зловмисника вони передали слідчим територіального підрозділу поліції, які встановили, що 43-річний містянин хотів спалити легковик 32-річного приятеля, аби помститися йому за неповернений золотий ланцюжок, який той передав йому на зберігання. 

Зібравши достатньо доказів вини фігуранта, слідчі повідомили йому про підозру  у закінченому замаху на умисне пошкодження чужого майна шляхом підпалу. Чоловіку загрожує до 10-ти років позбавлення волі. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. 

Слідство триває.

Все фото и видео: od.npu.gov.ua

Последние новости