Вночі "шахеди" атакували Ізмаїл Одеської області: загинуло троє людей, 14 постраждали (оновлено)

Вночі "шахеди" атакували Ізмаїл Одеської області: загинуло троє людей, 11 постраждали - фото

Під ранок 27 вересня Ізмаїл Одеської області атакували "шахедами", через що загинуло троє людей та постраждали быльше десяти. Про це повідомляє пресслужба Одеської ОВА.

Так, уночі під час повітряної тривоги перші вибухи пролунали близько 1:30 ночі. Після вибухів в Ізмаїлі було чути близько 02.33.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Перед ними командування Повітряних сил ЗСУ інформувало про атаку безпілотників на півдні область. Робота сил протиповітряної оборони тривала довго та напружено.

На жаль, внаслідок атаки загинули троє людей: дві жінки 1934 та 1955 років народження та 73-річний чоловік. Постраждали 11 людей, серед яких одна дитина.

Пошкоджено приватні та багатоквартирні будинки, дворові будівлі, будинки, автомобілі. Внаслідок атаки спалахнули кілька пожеж, які оперативно ліквідували наші пожежники. Правоохоронці фіксують наслідки терористичного акту росіян. Людям надається вся необхідна допомога.

Усі фото: t.me/odeskaODA, t.me/dsns_telegram, od.gp.gov.ua

Обновлено:

За даними Одеської прокуратури, вночі збройні сили РФ здійснили масовану атаку БПЛА на Подунав'ї Одещини. Наразі відомо про трьох загиблих та 14 постраждалих, серед них троє дітей: двоє хлопчиків 3 та 13 років та 14-річна дівчинка. Інформація щодо інших постраждалих уточнюється.

Ушкодження отримала громадянська інфраструктура: приватні та багатоквартирні будинки, господарські споруди, автотранспорт. Огляд продовжується, повний перелік руйнувань та пошкоджень встановлюється. На місцях події працюють прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями, які фіксують наслідки обстрілу.

[telegram post="vgorode_odessa/100419" desc=""]

Повітряні сили України повідомляють, що в ніч проти 27 вересня 2024 року противник атакував балістичною ракетою Іскандер-М/KN-23 з окупованого Криму двома крилатими ракетами Х-22 з бомбардувальників Ту-22М3 з акваторії Чорного моря. Також окупанти випустили по Україні 32 ударні БПЛА типу Shahed (район пусків: Приморсько-Ахтарськ – РФ).

До відбиття повітряного нападу противника залучалися зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи та підрозділи РЕБ Сил оборони України.

Внаслідок протиповітряного бою збито 24 ударні БпЛА типу Shahed» Один безпілотник увійшов у повітряний простір Румунії, ще один ворожий БпЛА локаційно втрачений внаслідок протидії РЕБ Сил оборони України.

Протиповітряна оборона працювала у Дніпропетровській, Миколаївській та Одеській областях.

 

Последние новости