Уночі РФ завдала ракетного удару по Одещині: є руйнування бази відпочинку, горіли автівки

Наслідки обстрілу Одеської області 28 вересня. || Фото: Олег Кіпер/Telegram

У ніч проти суботи, 28 вересня, росіяни здійснили ракетну атаку по Одеській області. Унаслідок ворожого обстрілу у Білгород-Дністровському районі відбулося займання та часткове руйнування бази відпочинку. Також вигоріли дві легкові автівки, які були припарковані поруч.

Про це повідомив начальник Одеської ОВА Олег Кіпер.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Пожежу на площі близько 600 квадратних метрів оперативно ліквідували. На щастя обійшлося без загиблих і постраждалих. Наразі правоохоронці фіксують наслідки чергового злочину росіян.

У пресслужбі Повітряних Сил ЗС України повідомили, що вночі росіяни випустили дві ракети "Іскандер-М" із території тимчасово окупованого Криму.

Зазначимо, що повітряну тривогу в Одеській області в ніч проти 28 вересня оголошували двічі. Перша тривала з 22:45 27 вересня до 00:47 28 вересня, а друга – з 01:30 до 05:45. Балістичного удару по регіону росіяни завдали під час першої повітряної тривоги. О 23:00 у Повітряних Силах ЗС України попередили про загрозу застосування балістичного озброєння з півдня. О 23:04 речник УДА "Південь" Сергій Братчук повідомив, що в межах Білгород-Дністровського району пролунав вибух через застосування ворогом балістичної ракети "Іскандер-М". О 23:19 він додав, що ворог застосував ще одну таку ж саму ракету.

Загалом уночі 28 вересня над України вдалося збити 69 з 73 "Шахедів", які окупанти запустили з районів Курськ, Орел, Приморсько-Ахтарськ і мис Чайда, та дві керовані авіаційні ракети з території тимчасово окупованої Запорізької області.

Последние новости