Вночі окупанти атакували Одеську область безпілотниками: що зі світлом

Вночі окупанти атакували Одеську область безпілотниками: що зі світлом. || Фото: t.me/SJTF_Odes

Минулої ночі, з 2 на 3 жовтня, ворог атакував Одеську область ударними безпілотниками. В Одеській ОВА розповіли подробиці цієї атаки.

Так, один із "шахедів" упав на територію цвинтаря у Березівському районі без подальшого займання. Загиблих та постраждалих немає.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Інший під час падіння пошкодив лінії електропередач. На сьогоднішній день понад дві тисячі абонентів у Березівському районі залишаються без електропостачання. Наші енергетики з ночі працюють без перерви і вже загоєно понад три тисячі абонентів. В ОВА стверджують, що вони працюватимуть і далі, поки світло не з'явиться у кожному будинку.

За інформацією Повітряних Сили України, у ніч на 3 жовтня 2024 року ворог завдав удару по території України ударними БпЛА. Усього радіотехнічними військами Повітряних Сил виявили 105 ворожих безпілотників противника типу "шахед" (райони пусків: Орел, Приморсько-Ахтарськ, Курськ – РФ, мис Чауда – Крим).

Відбивали повітряний напад авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних сил та сил оборони України.

Внаслідок протиповітряного бою збито 78 ворожих ударних БпЛА типу «Shahed» у Київській, Черкаській, Вінницькій, Хмельницькій, Кіровоградській, Житомирській, Полтавській, Чернігівській, Херсонській, Одеській, Харківській, Сумській, Дніпропетровській, Рівненській та Івано-Франківській областях.

Один безпілотник полетів у напрямку Білорусі, двадцять три ворожі БПЛА локаційно втрачені в різних регіонах України, імовірно внаслідок активної протидії РЕБ. Інформація уточнюється.

Последние новости