В Одесі чоловік погрожував продавчині гранатою (фото, відео)

В Одесі чоловік погрожував продавчині гранатою. || Фото: od.npu.gov.ua

В Одесі затримали розбійника, який, загрожуючи продавчині магазину гранатою, вимагав гроші. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Про те, що сталося кілька днів тому ввечері, в одному з магазинів у Пересипському районі міста поліцейським повідомили працівники охоронної фірми, яких викликала потерпіла. Правоохоронці встановили, що до приміщення магазину увійшов незнайомий продавчині чоловік та почав погрожувати їй предметом, схожим на гранату, та вимагати віддати гроші з каси. Втім, щойно жінка взяла телефон і пригрозила викликати охорону, зловмисник втік.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На встановлення та пошуки правопорушника поліцейським знадобилося менше доби. Нападником виявився 39-річний раніше засуджений за заподіяння тілесних ушкоджень та залишення в небезпеці уродженець іншої держави, який тимчасово проживав в Одесі.

Під час обшуку за місцем проживання фігуранта слідчі дістали ручну гранату, яка, попередньо, придатна для вибуху боєприпасом. Її направили на експертизу.

Свої дії чоловік пояснив впливом алкоголю, який він вживав напередодні у великій кількості.

Правопорушника затримали і повідомили йому про підозру в нападі з метою заволодіння чужим майном, пов'язаним із загрозою застосування насильства, небезпечного для життя і здоров'я, що зазнав нападу, тобто розбої, скоєного в умовах військового стану, а також у зберіганні та придбанні бойових припасів без передбаченого законом дозволу. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. За скоєне чоловікові загрожує максимальне покарання – до 15 років ув'язнення з конфіскацією майна.

Як саме у чоловіка потрапила граната, поліцейські встановлюватимуть під час подальшого слідства. Він заявляє, що знайшов її у парку.



Усі фото та відео: od.npu.gov.ua

 

Последние новости