В Одеській області у ДТП за участю автівки та велосипеда постраждала людина

Місце ДТП. || Фото: ГУНП в Одеській області

У п'ятницю, 4 жовтня, у селищі Лиманському Роздільнянського району сталася ДТП за участю автомобіля і велосипеда. Унаслідок цієї автопригоди зазнала травмувань одна людина.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За попередньою інформацією правоохоронців, 32-річний житель Степанівської громади, рухаючись на легковому автомобілі Peugeot, наїхав на 50-річного місцевого чоловіка, який на велосипеді перетинав проїзну частину нерегульованим пішохідним переходом.

Унаслідок ДТП водій двоколісника травмувався. Чоловіка доставили до лікарні, де медики діагностували в нього перелом гомілки та забої, а також відібрали біологічні зразки для перевірки на стан сп’яніння. Водій легковика не постраждав. Його одразу перевірили на стан сп’яніння. Перевірка показала, що він тверезий.

На місці події працювали слідчі. Відомості про аварію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження (частина перша статті 286 Кримінального кодексу України). У рамках провадження слідчі помістили транспортні засоби на арештмайданчик та призначили низку експертиз.

Наразі триває досудове розслідування. Правоохоронці встановлюють усі обставини аварії.

Последние новости