Через атаку балістичних ракет по Одещині зазнало пошкоджень цивільне судно: подробиці (оновлено)

Ракета в небі. || Фото ілюстративне: EPA/UPG

Уночі в неділю, 6 жовтня, росіяни вдарили по Одеській області балістичними ракетами. Під час обстрілу зазнало пошкоджень суховантажне цивільне судно.

Про це повідомив начальник Одеської ОВА Олег Кіпер.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

На щастя люди не постраждали. Правоохоронці документують наслідки чергового злочину росіян.

Як повідомили у пресслужбі Повітряного командування "Південь", уночі ворог атакував Одеську область двома балістичними ракетами "Іскандер-М" із території тимчасово окупованого Криму.

Повітряна тривога через загрозу застосування балістичного озброєння в Одеській області тривала з 02:28 до 02:58. Повітряні Сили ЗС України попереджали про загрозу застосування балістичного озброєння із Криму. За кілька хвилин після оголошення повітряної тривоги в місто було чутно вибух.

Нагадаємо, в ніч проти 6 жовтня, росіяни атакували Одесу ударними безпілотниками. Унаслідок влучення "Шахедів" і падіння уламків дронів зазнали пошкоджень складські приміщення, вантажні автомобілі та газовий трубопровід. Один чоловік зазнав травмувань. Його госпіталізували у важкому стані.

ОНОВЛЕНО О 12:20: Прокурори розпочали досудове розслідування обстрілу Одеси та області в ніч проти 6 жовтня за фактом порушення законів і звичаїв війни (частина перша статті 438 Кримінального кодексу України). Як повідомили у пресслужбі Одеської обласної прокуратури, наразі прокурори та слідчі СБУ документують наслідки збройної агресії РФ і встановлюють повний перелік руйнувань та пошкоджень.

Последние новости