"Шахед" розлетівся на друзки: уночі одеські прикордонники збили ударний БпЛА

Уламки збитого "Шахеда". || Фото: Сили оборони Півдня України

Уночі в понеділок, 7 жовтня, мобільна вогнева група прикордонників Одеського загону збила іранський ударний БпЛА типу Shahed-131/136. Дрон-камікадзе, який наближався з моря, вдалося приземлити на півдні країни.

Про це повідомили у пресслужбі Сил оборони Півдня України.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"У результаті протиповітряного бою від щільного вогню уражений дрон-камікадзе розлетівся на друзки", – повідомили військові.

Фото: Сили оборони Півдня України

Зазначимо, що ніч 7 жовтня в Одеській області минула без оголошення повітряної тривоги. В якій саме області збили ворожий безпілотник – наразі невідомо.

Попередня ніч, 6 жовтня, на відміну від цієї була для Одеської області неспокійною. Росіяни атакували Одесу ударними безпілотниками. Унаслідок цієї атаки зазнали пошкоджень складські приміщення, вантажні автомобілі та газовий трубопровід, виникли руйнування у житловій двоповерхівці – колишньому гуртожитку асфальтного заводу. Зазнав тяжкий травм 59-річний охоронець одного зі складських приміщень. Також ворог ударив по Одеській області балістикою. Через цей обстріл є пошкодження суховантажного цивільного судна. Наслідки атаки ліквідували рятувальники.

Последние новости