Ексочільниця одного з департаментів Одеської міськради вступила до політичної партії

Наталія Мостовських. || Фото: facebook.com/nataliya.mostovskykh

Наталія Мостовських, яка майже три роки обіймала посаду директорки департаменту міського господарства Одеської міської ради, розпочала політичну діяльність. Експосадовиця долучилася до лав політичної партії Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина".

Про це Vgorode дізнався з допису, який Мостовських у суботу, 12 жовтня, опублікувала на своїй сторінці у Facebook.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Хтось буде говорити гидоти на мою адресу, хтось не зверне уваги, хтось скаже, що здуріла. У кожного своя думка залежно від ставлення до життя. У моєму житті новий етап, і мені потрібна Ваша підтримка! Я завжди була небайдужою людиною. До своєї праці, до свого міста, до свого оточення. І в мирні часи, і в цей важкий час, що випав на долю нашої країни. Я вступила до лав політичної партії ВО "Батьківщина". Свідомо... Впевнена, я зможу!" – зазначила експосадовиця міськради.

У партійному квитку зазначено, що до партії ВО "Батьківщина" Наталія Мостовських долучилася 4 вересня поточного року.

Нагадаємо, з 8 грудня 2020 року до кінця листопада 2023 року Наталія Мостовських була директоркою департаменту міського господарства. Розпорядження про звільнення керівниці департаменту із посади міський голова Одеси Геннадій Труханов підписав 30 листопада 2023 року. У відставку вона пішла за власним бажанням.

Последние новости