Як зараз виглядає триповерхова будівля, яка постраждала від ракетного обстрілу 18 жовтня в Одесі

Як зараз виглядає триповерхова будівля, яка постраждала від ракетного обстрілу 18 жовтня в Одесі. || Фото: t.me/odesacityofficial

Внаслідок ракетного обстрілу 18 жовтня в Одесі було значно пошкоджено триповерхову будівлю. Співробітники комунального підприємства ЖКС "Чорноморський" допомагають мешканцям ліквідувати наслідки обстрілу. Про це повідомляє пресслужба одеської міської ради.

Також, як зазначила радниця міського голови з гуманітарних питань Вероніка Етнарович, за підтримки УВКБ ООН постраждалим будинкам після нічних обстрілів надається підтримка у вигляді будівельних матеріалів від благодійного фонду "Десяте Квітня".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації



Всі фото та відео: t.me/odesacityofficial

Нагадаємо, що ввечері в п'ятницю, 18 жовтня, Росія вкотре завдала ракетного удару по Одесі. Цього разу росіяни потрапили до приватного сектору, де багато житлових будинків. В результаті атаки спалахнув триповерховий будинок і два легковики поруч. Полум'я оперативно загасили пожежники. Також отримали пошкодження понад десять приватних будинків. Люди, за попередньою інформацією, не постраждали.

Последние новости