У НГУ прокоментували нагородження Труханова медаллю "За вірність українському народу"

Геннадій Труханов і Андрій Косяченко. || Фото: скриншот трансляції сесії Одеської міськради

У п'ятницю, 25 жовтня, під час позачергової сесії Одеської міської ради меру Геннадію Труханову урочисто вручили медаль "За вірність українському народу". Нагороду міському голові Одеси передав заступник командувача бригади "Спартан" Національної гвардії України Андрій Косяченко.

У пресслужбі Нацгвардії заявили, що ця відзнака не є офіційною нагородою, а ініціатива щодо такого відзначення належить виключно окремим представникам бригади.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Що відомо про вручення медалі Геннадію Труханову

[telegram post="vgorode_odessa/101993" desc=""]

Вручаючи меру Одеси нагороду, представник Нацгвардії зазначив, що завдяки допомозі міста військові мають покращене матеріально-технічне забезпечення та необхідні для виконання службових обов'язків ресурси.

"Ваше розуміння важливості забезпечення наших військових сприяє обороноздатності країни й підвищує моральний дух наших захисників. Завдяки вашій щедрості ми змогли покращити матеріально-технічне забезпечення і надати необхідні ресурси для виконання службових обов'язків. Ви робите важливу справу й ваша підтримка є безцінною в ці складні для нас усіх часи", – сказав Андрій Коваленко.

Також він передав Труханову розмальований волонтерами тубус від снаряду артилерійської установки "Богдана", яка знищує окупантів у Харківській області.

Последние новости