В'їхав у земляний насип: на Одещині у ДТП загинув чоловік

Поліцейська автівка на місці ДТП. || Фото: ГУНП в Одеській області

Увечері в п'ятницю, 25 жовтня, у Білгород-Дністровському районі Одещини сталася ДТП. Унаслідок цієї автопригоди загинув чоловік.

Про це в суботу, 26 жовтня, повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Подробиці аварії

За інформацією правоохоронців, на дорозі між селами Ройлянка та Стара Царичанка 36-річний житель Болградського району, рухаючись на автомобілі Honda, не впорався з керуванням, виїхав з дороги і в’їхав у земляний насип. Від отриманих травм чоловік загинув.

На місці події працювали слідчі та поліцейські. Відомості про ДТП внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого (частина друга статті 286 Кримінального кодексу України).

Тіло загиблого водія направили на судово-медичну експертизу. Наразі триває слідство. Правоохоронці встановлюють повні обставини аварії.

Нагадаємо, удень 25 жовтня в Болградському районі Одеської області у ДТП травмувалися троє 16-річних підлітків. До лікарні з різними тілесними ушкодженнями доставили хлопця-мотоцикліста та двох його пасажирок.

Последние новости