Через наслідки нічної негоди в Одесі впали дерева та зникло світло (оновлено)

Через наслідки нічної негоди в Одесі впали дерева, а в області зникло світло. || Фото: t.me/ZKH_Odessa

Комунальні служби всю ніч Одесі усували наслідки негоди, яка вирувала з 10 на 11 серпня. Про це повідомляють у пресслужбі Департаменту міського господарства.

Так, у ніч із 10 на 11 серпня на вулицях міста працювали сім аварійних бригад Комунального підприємства "Міські дороги". З 05:00 години ранку на дорогах Одеси працюють 411 фахівців підприємства на 47 одиницях спецтехніки. Нині на основних магістралях Одеси відновили проїжджість. Дощові потоки винесли у стоки велику кількість сміття. Робітники чистять зливи та дощоприймачі, звільняючи шлях.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що за добу в регіоні випало 18 міліметрів опадів при місячній нормі 40. За ніч впали три дерева та сім гілок. Усі їх розпилили та вивезли комунальні служби. В одному випадку постраждав автомобіль. Також через негоду впали три опори електропередач - їх уже відремонтували.

[telegram post="vgorode_odessa/55511" desc=""]

Як повідомляють ДТЕК Одеські електромережі, деякі мешканці області залишились без світла. Енергетики відремонтували 24 трансформаторні підстанції та відновили електропостачання в одному населеному пункті області. Нині без світла залишаються 16 населених пунктів. На місцях працює сім бригад, а це 14 працівників та сім одиниць техніки. Загалом через негоду було знеструмлено 17 населених пунктів. Найбільше постраждав Одеський та Роздільнянський райони.




Усі фото: t.me/ZKH_Odessa

Оновлено:

Як повідомили у пресслужбі міськради, за одну ніч випало понад 45% місячної норми опадів. Понад 200 приватних будинків у Київському районі та понад 80 у Суворовському залишаються без світла. Відновити енергопостачання планували до 13.00.

Десять населених пунктів залишаються без світла на Одещині після нічної негоди. Загалом через шквальний вітер та грозу було знеструмлено десять повітряних ліній та 181 трансформаторну підстанцію. До ранку аварійно-відновлювальні бригади повернули світло в сім населених пунктів області, відремонтували 64 трансформаторні підстанції та п'ять повітряних ліній.

Нагадаємо, що вчора ввечері в Малиновському районі на вулиці Палубній рятувальники допомогли місцевим жителям розпиляти та прибрати дерево, яке через вітер впало на два поруч припарковані легкові автомобілі.

Последние новости