Контрафакт на 350 тисяч гривень: на Одещині намагалися нелегально провезти через кордон цигарки і алкоголь

Контрафакт на 350 тисяч гривень: на Одещині намагалися нелегально провезти через кордон цигарки і алкоголь. || Фото: facebook.com/SouthernBorderUkraine

На Одещині прикордонники запобігли розповсюдженню контрафактних цигарок і алкоголю на суму понад 350 тисяч гривень. Про це повідомили у пресслужбі Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Так, прикордонники Ізмаїльського прикордонного загону спільно з поліцейськими Вилківської ОТГ зупинили мікроавтобус Volkswagen, набитий тютюновими виробами і алкогольною продукцією без акцизних марок.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Документів на товар 37-річний водій при собі не мав. Загалом правоохоронці виявили 4 730 пачок цигарок в асортименті, 20 літрів спирту і 60 літрів алкогольної речовини, ймовірно, коньяку.

Попередня сума вилученого товару становила понад 350 тисяч гривень. За фактом кримінального злочину, передбаченого частиною першою статті 204 Кримінального кодексу України ("Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів"), охоронці державних рубежів направили повідомлення в поліцію.

За законом за таке порушення передбачено покарання у вигляді штрафу від п'яти тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із конфіскацією і знищенням незаконно виготовлених товарів.

Последние новости