На фронті загинули ще троє мешканців Одеської області

На фронті загинули ще троє мешканців Одеської області. || Фото: kp.ua

У боях за Україну загинули троє військових із Одеської області.

Так, мешканець Криничненського громади, головний сержант взводу військової частини морської піхоти, майстер-сержант Іван Чумаков загинув під час артилерійського обстрілу окупантів у Херсонській області. Про це повідомили у Болградській райдержадміністрації. Починаючи з 2014 року він воював на Сході України. 25 листопада Івану Чумакову мало виповнитися 45 років.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

 

А 9 жовтня у Подільській громаді провели в останню путь військовослужбовця Олександра Оляненка. Він загинув на російсько-українській війні. Місцеві жителі зустріли Героя "живим коридором".

 

На Херсонщині, захищаючи нашу країну від російського загарбника, загинув водій кулеметного відділення 56-річний Караяні Олександр Кирилович. 11 жовтня 2022 року громада проведе земляка в останню путь. Об 11:00 його проведуть живим коридором при в'їзді до села Ларжанка (вулиця Ізмаїльська) до рідного дому загиблого за адресою: вулиця Дружби, 18. О 13:00 у Свято-Михайлівському храмі села Ларжанка відбудеться відспівування. О 14:00 відбудеться похоронна процесія на місцевому цвинтарі.

 

 

 

 

Последние новости