На Одещині зловили двох "ухилянтів", які намагалися потрапити до Молдови через снігові поля

На Одещині зловили двох "ухилянтів", які намагалися потрапити до Молдови через снігові поля. || Фото: facebook.com/Izmpz

На Одещині зловили двох "уклоністів", які намагалися потрапити до Молдови через снігові поля. Про це повідомляє пресслужба Ізмаїльського прикордонного загону.

Так, 2 лютого двох громадян України затримали прикордонники Ізмаїльського загону на державному кордоні, неподалік села Кубій Болградського району.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Порушники йшли полями, але білий покрив снігу добре виділив їхні силуети в нічний час, що дозволило охоронцям кордону вчасно відреагувати та затримати їх. На "мандрівників", мешканців Саратського та Ізмаїльського районів, склали протоколи про адміністративні правопорушення за частиною другою статті 204-1 КУпАП "Незаконний перетин або спроба незаконного перетину державного кордону". Справи направили до суду.

45-річну мешканку Великомихайлівської ОТГ Одеської області затримали за переправку двох ухилістів через кордон в обхід пунктів пропуску, тепер на неї чекає суд.

Жінка разом із спільниками, матеріали за якими виділили в окреме кримінальне провадження, на таксі довезла "клієнтів" до околиці одного з прикордонних сіл, а далі пішки направила їх до кордону України з Молдовою.

Последние новости